Oficiální Výsledková listina Říčanský běh
28. 10. 2019

Dětské závody Kategorie holky starší

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Blechová VendulaDomašov#34#00:07:51Detail
2. Čapounová Kristýna#19#00:08:09+00:00:18.59Detail
3. Dumková MagdalenaZastávka#37#00:09:36+00:01:45.59Detail
4. Kalová LudmilaŘíčany#46#00:10:18+00:02:27.59Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz