Neoficiální Výsledková listina Děčín Run Fest
22. 4. 2017

5 km Kategorie M1


# Příjmení Jméno Klub st. č.ZeměOficiální časZtráta12
1. Pacina JanKL Sport#49#00:18:5200:09:16.6400:09:35.13Detail
2. Mrkos FilipLTC Tenis Děčín#68#00:19:46+00:00:5400:09:48.3100:09:56.72Detail
3. veselý jirkaÚsti nad labem#67#CZE00:20:39+00:01:4700:09:55.5800:10:43.32Detail
4. Zika LadislavSK APD Děčín#1#CZE00:20:52+00:02:0000:10:30.3000:10:21.11Detail
5. Rathouský JiříSK APD#8#CZE00:20:53+00:02:0100:10:30.9300:10:21.95Detail
6. Müller JanSK APD Děčín#22#CZE00:20:55+00:02:0300:10:30.1800:10:23.96Detail
7. Machačný JiříČeská Kamenice#11#CZE00:21:20+00:02:2800:10:13.0600:11:06.05Detail
8. Anderle TomášDěčín#28#CZE00:21:46+00:02:5400:11:10.9700:10:34.51Detail
9. Miškovský PetrSK Atletika pro děti Děčín#31#CZE00:22:35+00:03:4300:10:51.0700:11:43.78Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz