Oficiální Výsledková listina Kladenský maratón 2020
12. 9. 2020

muži Kategorie M1 (18-39)

MužiŽeny
# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Bordignon FedericoVicenza Marthon#28#02:36:42
22:14, 18:16, 18:22, 18:27, 18:46, 19:01, 19:17, 19:38, 02:38, Detail
2. Procházka MichalPerňa System#111#02:42:10+00:05:28.72
22:50, 19:01, 19:05, 19:06, 19:16, 19:37, 20:01, 20:23, 02:46, Detail
3. Havlásek PetrMaratón klub Kladno#109#03:08:07+00:31:25.72
26:50, 21:43, 21:44, 22:04, 22:06, 22:34, 24:02, 24:07, 02:51, Detail
4. Koubek JiříSpartak Praha 4#126#03:20:28+00:43:46.72
26:50, 21:43, 21:45, 22:15, 23:34, 25:17, 27:16, 28:15, 03:27, Detail
5. Čadek Ondřej TJ Sokol Unhošť #65#03:24:07+00:47:25.72
25:29, 20:17, 20:14, 20:06, 20:38, 23:18, 41:39, 29:03, 03:18, Detail
6. Korecký AdamTeam Jumbo Visma #21#03:24:15+00:47:33.72
29:00, 24:09, 24:14, 24:36, 25:10, 25:24, 25:27, 23:33, 02:36, Detail
7. Drábek MatějMaratón klub Kladno#93#03:26:06+00:49:24.72
27:36, 22:54, 22:49, 22:43, 23:19, 25:16, 28:58, 29:01, 03:25, Detail
8. Schultheis ChristianDASH Researcheries#69#03:27:18+00:50:36.72
30:25, 23:44, 24:19, 24:10, 24:42, 25:22, 25:33, 25:41, 03:18, Detail
9. Kubín MatyášUltrasPraha#46#03:30:02+00:53:20.72
30:46, 24:40, 24:31, 24:38, 24:48, 25:38, 26:24, 27:08, 01:23, Detail
10. Florián JanKladno#91#03:41:13+01:04:31.72
26:01, 22:42, 23:20, 23:43, 24:25, 26:19, 30:16, 39:17, 05:05, Detail
11. Balaz MichalVranov#133#03:43:13+01:06:31.72
30:31, 24:54, 26:22, 27:55, 26:37, 26:16, 28:35, 28:32, 03:27, Detail
12. Kamenik JaroslavLuzna#127#03:47:29+01:10:47.72
27:37, 23:42, 25:58, 26:45, 30:01, 30:02, 32:25, 27:48, 03:07, Detail
13. Tlustý TomášMaratón klub Kladno#122#03:52:51+01:16:09.72
29:01, 24:13, 24:40, 25:45, 26:52, 30:17, 34:13, 33:52, 03:53, Detail
14. Zámiš LukášKladno#103#04:00:18+01:23:36.72
27:22, 23:37, 24:19, 24:55, 26:41, 31:38, 35:09, 42:29, 04:03, Detail
15. Výborný MichalGP Kolín#112#04:05:07+01:28:25.72
29:20, 24:57, 27:04, 26:52, 28:33, 31:06, 34:16, 38:07, 04:48, Detail
16. Peremský PetrUnhošť#49#04:08:51+01:32:09.72
35:49, 27:44, 26:50, 26:58, 27:20, 29:03, 34:35, 36:47, 03:40, Detail
17. Kouřil LukášVelké Opatovice#78#04:15:10+01:38:28.72
30:24, 23:34, 23:51, 24:12, 27:26, 36:38, 39:05, 45:13, 04:43, Detail
18. Štika MartinSTIKAman#131#04:22:20+01:45:38.72
32:54, 27:14, 27:12, 27:43, 29:37, 32:39, 38:40, 40:55, 05:23, Detail
19. Štilip JanKISORO#117#04:33:32+01:56:50.72
36:24, 30:13, 30:41, 29:59, 31:49, 33:58, 34:29, 40:16, 05:39, Detail
20. Fatura KarelLoučovice#81#05:03:33+02:26:51.72
34:08, 28:32, 30:32, 33:18, 36:54, 45:20, 45:01, 49:43, Detail
DNF Holý MiroslavMaratón klub Kladno#54#DNF
28:07, 23:10, 23:40, 24:00, 27:03, 31:21, 31:44, Detail
DNF Katsiedl MichalAC PRAHA 1890#15#DNF
27:22, 23:00, 23:32, 24:46, 26:53, 28:48, Detail
DNF Plšek FrantišekAC Tepo Kladno#99#DNF
36:24, 30:31, 31:11, 32:23, 34:53, Detail
DNS Neruda ZdeněkAtletika Tábor#1#DNS
Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz