Oficiální Výsledková listina 6. Zručský májový běh
23. 5. 2020

Hlavní závod 10100 m Kategorie Ženy A

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Tillmann IngridAC Čáslav#5010#00:45:26Detail
2. Petrásková NikolTJ Jiskra Zruč nad Sázavou#5007#00:47:22+00:01:56.38Detail
3. Březinová Monika #5001#00:49:08+00:03:42.38Detail
4. Dubjáková KateřinaTJ Jiskra Zruč nad Sázavou#5004#00:50:36+00:05:10.38Detail
5. Vinšová MichaelaBenátky nad Jizerou#5012#00:53:11+00:07:45.38Detail
6. Vaňková Andrea Swoboda-Pteam #5011#00:56:22+00:10:56.38Detail
7. Malá JanaZručské běhny#5006#00:57:06+00:11:40.38Detail
8. Exnerova MarieSwoboda Pteam Jihlava #5005#00:57:43+00:12:17.38Detail
9. Pfefferová Pavla #5008#00:58:35+00:13:09.38Detail
10. Závorková VendulaTJ JISKRA ZRUČ NAD SÁZAVOU#5013#00:59:29+00:14:03.38Detail
11. Buksová IvanaLuka nad Jihlavou#5002#01:03:17+00:17:51.38Detail
12. Došková LenkaGladiator race team#5003#01:07:08+00:21:42.38Detail
13. Rauvolfová NicoleGP Kolín/ Báječné ženy v běhu#5009#01:08:34+00:23:08.38Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz