Výsledková listina Jaroměřský kros
27. 6. 2021

Hobby běh se psem

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Vokrouhlík Michal#236#00:07:21Detail
2. Klikoš JiříA-tým#216#00:09:11+00:01:50.90Detail
3. Milerová AnnaKoblížek#192#00:12:13+00:04:52.90Detail
4. Vrťas MarekAska#191#00:12:13+00:04:52.90Detail
5. Dostálová Vendula+Fazole AsbretéChovná stanice Asbreté Černožice#235#00:12:35+00:05:14.90Detail
6. Brychtová LucieHavlíčkův Brod#232#00:20:52+00:13:31.90Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz