Oficiální Výsledková listina Nihovský triatlon
25. 7. 2020

štafety

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaplaváníD1koloD2běh
1. Vemola JiříVEMOLA Training#109#01:34:03.4800:08:05.3300:00:34.1200:59:22.4700:00:27.5900:25:33.95Detail
2. Kalousková BarboraLubné#41#01:38:11.54+00:04:08.0500:06:23.1400:00:46.3501:01:16.3300:00:37.3300:29:08.37Detail
3. Dokoupil BohuslavTetčice#18#01:40:18.79+00:06:15.3000:06:28.5200:00:36.9901:01:22.8500:00:55.3700:30:55.04Detail
4. Malcová Natálie#56#01:44:52.98+00:10:49.4900:08:49.2500:00:32.9401:05:46.5400:00:37.2100:29:07.02Detail
5. Malec TomášDIAMOND DESIGN#79#01:49:08.43+00:15:04.9400:09:01.1500:00:33.2101:04:42.4000:00:51.7200:33:59.93Detail
6. Meluzín PetrBrno#62#01:51:22.00+00:17:18.5100:08:27.3700:00:34.9301:13:49.9300:00:32.4800:27:57.26Detail
7. Pavlata KarelSuomi#75#01:54:29.32+00:20:25.8300:07:37.2200:00:34.0401:02:46.9500:00:23.5900:43:07.50Detail
8. Dvořáková MartinaMaKuJa#23#01:57:14.11+00:23:10.6200:06:46.5400:00:41.9501:20:18.3200:00:27.9800:28:59.30Detail
9. Pemčáková LiviaDolni Loucky#21#01:58:48.55+00:24:45.0600:07:02.0800:00:31.1201:16:47.9700:00:30.3000:33:57.07Detail
10. Alexová KateřinaTišnov#1#02:13:06.30+00:39:02.8100:08:47.0300:00:37.6601:25:44.7500:00:30.7500:37:26.09Detail
11. Sodomková LenkaDo-Ti-Že#85#02:16:00.51+00:41:57.0200:07:19.5500:00:35.6001:25:27.4800:00:30.0900:42:07.77Detail
12. Belžík RichardBrno jede!!!#7#02:19:18.19+00:45:14.7000:07:54.2300:00:36.6601:32:25.8800:00:33.6500:37:47.76Detail
DNS Miháč MarošBrno#63#Detail
DNS Cink LubomirNHU Balinka#11#Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz