Neoficiální Výsledková listina MTB Maraton města Chýnov
8. 8. 2020

47 km Kategorie MA50p

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Šesták MartinWinPeaks#95#01:56:01.28Detail
2. Souček JiříCyklo Atom cyling team #54#01:57:07.59+00:01:06.30Detail
3. Kocián ViktorPREMIUM Hotel Znojmo#35#01:59:44.46+00:03:43.17Detail
4. Míka OldřichGalaxy Cyklo Švec#61#02:00:29.37+00:04:28.08Detail
5. Dolejší VáclavDěti Kleti#56#02:00:43.35+00:04:42.06Detail
6. Dvořák OtakarTrans Brody#140#02:02:56.38+00:06:55.09Detail
7. Schiffer MichaelBike Altmann.at#51#02:09:00.72+00:12:59.43Detail
8. Skalka PavelCBC Team#65#02:10:18.86+00:14:17.57Detail
9. Michálek Zdeněk PK Sport#62#02:13:51.45+00:17:50.16Detail
10. Raba TomášPRODOLI Racing Team#49#02:15:34.69+00:19:33.40Detail
11. Lintner PavelG. Benedikt Švec cykloteam Želeč#84#02:16:41.40+00:20:40.11Detail
12. Pechouš MiroslavCyklo Olympia Hrdějovice#53#02:17:32.36+00:21:31.07Detail
13. Šíma JanPROMPT 2 SERVIS#60#02:18:16.88+00:22:15.59Detail
14. Kříž JiříCYKLOEXTRA CANNONDALE#52#02:23:37.80+00:27:36.51Detail
15. Karella MichalGalaxy Cyklo Švec#99#02:24:03.14+00:28:01.85Detail
16. Dvořák KarelČistý Sport Racing Team#29#02:28:01.07+00:31:59.78Detail
17. Bednář TomášVrchotovy JANOVICE#122#02:30:08.27+00:34:06.98Detail
18. Štěpánek LiborUniqa Jihlava#134#02:30:52.69+00:34:51.40Detail
19. Litera JiříPraha#4#02:31:30.89+00:35:29.60Detail
20. Prágr MichalCykloklub Chýnov#50#02:32:42.04+00:36:40.75Detail
21. Petráš MiroslavAtletiko Frymburk#115#02:35:03.25+00:39:01.96Detail
22. Kraus LuděkApex Bike Mobil Tábor#130#02:35:45.39+00:39:44.10Detail
23. Pechek VladimírPechek Team Vlásenice#83#02:37:29.38+00:41:28.09Detail
24. Švec KarelSauna bar Horní Cerekev#113#02:55:55.12+00:59:53.83Detail
25. Weber PavelHangover Sezimovo Ústí#123#03:01:31.00+01:05:29.71Detail
26. Bacil LadislavKandahár team#110#03:11:01.61+01:15:00.32Detail
DNF Čechura JiříČistý Sport Racing Team#14#DNF Detail
DNF Rosenthaler JanČistý sport Racing team 2#13#DNF Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz