Neoficiální Výsledková listina MTB Maraton města Chýnov
8. 8. 2020

25 km Kategorie ZB15-18

MužiŽeny
# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Nováková KristýnaGW Jihotrans#263#01:12:59.85Detail
2. Macháčková BarboraGS cyklo team Jistebnice#316#01:14:35.18+00:01:35.32Detail
3. Babáčková MichaelaCykloklub Chýnov#255#01:25:48.56+00:12:48.70Detail
4. Doubková ŽofieKotnov#353#01:48:39.10+00:35:39.24Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz