Neoficiální Výsledková listina MTB Maraton města Chýnov
8. 8. 2020

25 km Kategorie MB15-18

MužiŽeny
# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Krešák KryštofCycling academy Tábor#272#00:56:43.73Detail
2. Klicman AdamCycling Academy Tábor #289#00:56:48.50+00:00:04.76Detail
3. Šimeček DavidCycling Academy Tábor #348#00:59:13.97+00:02:30.23Detail
4. Poleščuk RobertZajíčkov#363#01:00:38.73+00:03:54.99Detail
5. Hošek AdamCYCLING ACADEMY TÁBOR#318#01:01:21.24+00:04:37.50Detail
6. Vácha VojtěchČEZ cyklo team Tábor#281#01:02:13.79+00:05:30.05Detail
7. Turnovský ŠťepánCykloklub Chýnov#256#01:02:17.90+00:05:34.16Detail
8. Hurda Vojtěchkola-bbm.cz#265#01:03:25.40+00:06:41.66Detail
9. Žatecký David Cycling Academy Tábor #299#01:05:18.58+00:08:34.84Detail
10. Hynšť ŠtěpánGs cykloteam Jistebnice#311#01:05:25.00+00:08:41.26Detail
11. Klojda TomášZ BIKE TEAM TŘEBOŇ#271#01:11:11.16+00:14:27.42Detail
12. Babáček MartinCykloklub Chýnov#254#01:11:40.34+00:14:56.60Detail
13. Podzimek OndřejG.Benediktcyklotemzelec#258#01:13:41.11+00:16:57.37Detail
14. Janů LukášFBT Nuzbely#253#01:15:25.57+00:18:41.83Detail
15. Hruška KryštofSPLAŠNÝ HRUŠKY#321#01:17:14.16+00:20:30.42Detail
16. Kořenský JanCycling Academy Tábor#309#01:17:40.53+00:20:56.79Detail
17. Eybert TadeášCykloklub Chýnov#350#01:19:32.05+00:22:48.31Detail
18. Polánek AdamPísek #274#01:21:31.56+00:24:47.82Detail
19. Polanský AdamSezimovo Ústí 2#337#01:22:47.15+00:26:03.41Detail
20. Pokorný OndřejČistý sport racing team#335#01:25:18.64+00:28:34.90Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz