Neoficiální Výsledková listina MTB Maraton města Chýnov
8. 8. 2020

25 km Kategorie ZB36p

MužiŽeny
# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Svěráková IlonaEurofarm-sport-team#310#01:13:24.95Detail
2. Vošlajerová JitkaCyklo Atom cyling team #293#01:14:59.72+00:01:34.76Detail
3. Tomíková DagmarGS cyklo team Jistebnice#346#01:15:05.44+00:01:40.48Detail
4. Schiffer AndreaBike Altmann.at#285#01:17:37.66+00:04:12.70Detail
5. Svatošová JanaGS cyklo team Jistebnice#268#01:17:40.78+00:04:15.82Detail
6. Kopecká LenkaGS cyklo team Jistebnice#319#01:18:20.25+00:04:55.29Detail
7. Šilhavecká LucieTábor#345#01:27:23.13+00:13:58.17Detail
8. Švejdová JitkaKladno#286#01:33:13.38+00:19:48.42Detail
9. Musialová Hana#383#01:34:18.94+00:20:53.98Detail
10. Strakatá JanaTábor#356#01:38:08.04+00:24:43.08Detail
11. Pechová PetraTábor#364#01:38:08.66+00:24:43.70Detail
12. Kincová PetraPlaná nad Lužnicí#371#01:38:11.92+00:24:46.96Detail
13. Hložková EvaHostětice #251#01:38:14.15+00:24:49.19Detail
14. Petrů KláraKotnov Tábor#340#01:54:09.87+00:40:44.91Detail
15. Burešová VěraKotnov Tábor#334#02:13:51.97+01:00:27.01Detail
16. Tereszková HanaProdoli Racing team hobby #384#02:16:51.49+01:03:26.53Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz