Oficiální Výsledková listina MLTuning - Tour de Ralsko 2020
18. 7. 2020

Hlavní závod Kategorie Z29

MužiŽeny
# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Fridichová LenkaGhost Team#460#01:48:33.89Detail
2. Bisová ŠtěpánkaBitters Superior Cyklolive Team#435#01:56:19.28+00:07:45.38Detail
3. Vaníčková TerezaIVAR CS AUTHOR team#413#01:57:06.24+00:08:32.34Detail
4. Fijatkowska HannaMitutoyo AZS Wratislavia#426#01:57:21.90+00:08:48.00Detail
5. Šípková MichaelaRock Machine - cyklomax#193#02:02:21.06+00:13:47.16Detail
6. Chlumská VeronikaMusher club Český ráj#210#02:10:28.45+00:21:54.55Detail
7. Pokorná EmmaBitters Superior Cyklolive Team#422#02:12:08.25+00:23:34.35Detail
8. Holubová TerezaHoloubek racing#241#02:12:15.48+00:23:41.58Detail
9. Barnetová VeronikaPardubice BIKERS#164#02:32:49.33+00:44:15.43Detail
10. Kovandová Tereza#444#02:38:52.64+00:50:18.74Detail
11. Moravcová Marcela#339#02:47:16.62+00:58:42.72Detail
12. Kadlečková ZuzanaDoksy#128#03:09:08.93+01:20:35.03Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz