Neoficiální Výsledková listina Triatlon Trutnov Dolce
22. 7. 2020

Štafety

MužiŽeny
# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaplaváníD1koloD2běh
1. Bischofová-Javůrek-Háma Tereza-Petr-AlešKasper SWIX Team 1#6#00:43:56.4200:05:44.5900:00:37.5900:24:07.7100:00:09.3900:13:17.12Detail
2. Jerman-Karajanis-Mollingr Michal-Petr-JaroslavNa poslední chvíli#11#00:45:21.77+00:01:25.3400:05:23.3300:00:21.1500:25:44.3600:00:10.0700:13:42.84Detail
3. Fátor-Jero-Schubert Hynek-Miroslav-ŠtěpánKasper SWIX Team 2#7#00:48:40.94+00:04:44.5100:07:50.3900:00:25.7000:25:49.3700:00:10.3600:14:25.10Detail
4. Bako JosefRaketou na Mars#19#00:48:42.79+00:04:46.3600:08:57.2200:00:22.2800:23:58.9800:00:10.8900:15:13.40Detail
5. Hantl Aleš#18#00:49:19.65+00:05:23.2200:07:28.9400:00:28.3800:26:24.6500:00:24.4700:14:33.19Detail
6. Jindřich KrálLokomotiva Nymburk#2#00:50:59.86+00:07:03.4300:08:28.2800:00:28.2000:29:29.6000:00:11.0900:12:22.67Detail
7. Pekárková-Vozka-Mráz Vendula-Pavel-MichaelKasper SWIX Team 3#8#00:53:31.60+00:09:35.1700:09:22.2000:00:23.4300:28:43.9300:00:09.5600:14:52.46Detail
8. Kirschová-Vondra-Kábrt Nicol-Tomáš-AlešTrutnovský Triatlon A#9#00:55:03.43+00:11:07.0000:06:27.7500:00:24.1100:30:05.1200:00:10.0800:17:56.35Detail
9. Pyrner-Rudolf-Richter Tomáš-David-MarekSK Malé Svatoňovice#13#00:55:08.29+00:11:11.8600:07:57.3000:00:23.4700:30:10.6700:00:10.4600:16:26.37Detail
10. Červený JakubRufusové#15#00:56:11.01+00:12:14.5800:09:39.3900:00:22.6800:32:18.6900:00:09.2800:13:40.95Detail
11. Hrneček  PavelKaloní trojka#17#00:57:31.13+00:13:34.7000:09:25.2000:00:22.1500:31:54.1900:00:10.8600:15:38.71Detail
12. Vymlátil-Soukup-Štembera Daniel-Miroslav-PetrJeliTa#21#00:58:53.48+00:14:57.0500:10:42.5800:00:27.2200:31:55.6800:00:10.6700:15:37.31Detail
13. Vojtěchová-Vojtěch Veronika-MiroslavZa pět minut dvanáct#1#01:00:56.63+00:17:00.2000:11:42.7300:00:27.4000:28:06.7600:00:13.9200:20:25.79Detail
14. Novotná-Kadaníková-Matoulková Ludmila-Andrea-PetraSranda musí být#4#01:02:11.12+00:18:14.6900:08:00.6400:00:26.9400:34:04.8200:00:22.4300:19:16.27Detail
15. Elhenický-Bogáň-Tylš Jan-Michal-JanKrakonošovy větry#12#01:02:39.59+00:18:43.1600:07:58.7100:00:23.1100:34:21.8700:00:12.1700:19:43.71Detail
16. Havlová-Hopová Marie-Marcela2MH#20#01:03:01.50+00:19:05.0700:10:45.8000:00:28.6600:36:25.9300:00:10.5400:15:10.55Detail
17. Martincová  Pavlína#24#01:04:00.07+00:20:03.6400:09:27.1200:00:26.7700:35:00.5600:00:11.3800:18:54.22Detail
18. Kirschová-Horák-Horáková Eva-Jiří-TerezaTrutnov#10#01:04:16.43+00:20:20.0000:10:15.0500:00:25.3800:35:03.3600:00:12.0300:18:20.60Detail
19. Růžička - Novotný -Novotný Tobiáš - Jan - OndřejAutisti#5#01:06:22.00+00:22:25.5700:10:32.2700:00:28.0200:37:00.9600:00:12.6500:18:08.07Detail
20. Horáková-Strnad Lenka-JosefLEPA#14#01:06:53.56+00:22:57.1300:11:55.3300:00:25.0600:33:35.1900:00:13.1700:20:44.79Detail
21. Štemberová-Kousalová-Kalfařová Věra-Zdeňka-JanaWPJ Team#22#01:08:15.64+00:24:19.2100:11:54.9900:00:26.8500:37:42.6400:00:11.8200:17:59.32Detail
22. Novák-Baxa Martin-JakubNikita#23#01:09:02.88+00:25:06.4500:09:47.1000:00:28.1800:38:30.9800:00:13.8800:20:02.71Detail
23. Skořepa-Šeda-Just Milan-Vojtěch-MartinFatman#3#01:09:08.55+00:25:12.1200:09:10.6700:00:38.6100:35:45.5600:00:14.4000:23:19.28Detail
DNF Chaloupka David#16#DNF 00:09:21.6500:02:56.7900:34:32.1300:00:12.4500:17:31.03Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz