Oficiální Výsledková listina Žebrácká 25 a 10
14. 8. 2016

25 km muži Kategorie C

# Příjmení Jméno Klub st. č.Skupina 2#2Oficiální časZtráta
1. Chramosta JaroslavJaboja team#87#01:36:18Detail
2. Kerlík RadovanSlavoj Stará Boleslav#25#01:44:51+00:08:33.92Detail
3. David Ivan#145#01:45:21+00:09:03.92Detail
4. Raboch IvanMK Žebrák#93#01:47:15+00:10:57.92Detail
5. Vorel JosefMK Kladno#71#01:53:02+00:16:44.92Detail
6. Eichler IvoUSK Praha#80#01:54:31+00:18:13.92Detail
7. Dvořák PetrTeam Internet Příbram#6#01:55:27+00:19:09.92Detail
8. Fanta LadislavMaratón klub Kladno#9#01:55:48+00:19:30.92Detail
9. Mašek JiříPlzeňští TEMPO MAKERS#37#01:55:57+00:19:39.92Detail
10. Beuss Deteef#77#01:56:42+00:20:24.92Detail
11. Šádek Jiří#138#01:59:43+00:23:25.92Detail
12. Kučera JiříSAPE Toužim#30#02:00:23+00:24:05.92Detail
13. Vokáč RomanZdice#69#02:00:33+00:24:15.92Detail
14. Koupilek JiříKolovraty#119#02:03:54+00:27:36.92Detail
15. Vladyka JanAC Praha 1890#156#02:05:29+00:29:11.92Detail
16. Svátek Lubomírpraha#59#02:07:31+00:31:13.92Detail
17. Dolejš Rudolf#114#02:08:19+00:32:01.92Detail
18. Havlíček IvoLánov - krkonoše#29#02:09:21+00:33:03.92Detail
19. Beránek JosefMK Kladno#118#02:09:31+00:33:13.92Detail
20. Turek JiříChaloupky#75#02:12:58+00:36:40.92Detail
21. Omasta JanBonbon Praha#44#02:28:30+00:52:12.92Detail
22. Háva JaroslavHS Šneci#106#02:28:42+00:52:24.92Detail
23. Novák JosefNOVAKART.cz#43#02:30:58+00:54:40.92Detail
24. Mareš MartinZruč- Senec#35#02:31:00+00:54:42.92Detail
25. Míšek JanBONBON#134#03:05:57+01:29:39.92Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz