Oficiální Výsledková listina Žebrácká 25 a 10
14. 8. 2016

25 km muži Kategorie D

# Příjmení Jméno Klub st. č.Skupina 2#2Oficiální časZtráta
1. KORYTÁR JÁN#27#01:48:03Detail
2. Brabec MiloslavRokycany#84#01:58:26+00:10:23.90Detail
3. Marek VáclavSherpa, Mníšek pod Brdy#34#02:01:43+00:13:40.90Detail
4. Hrdina Vilém#139#02:04:44+00:16:41.90Detail
5. Zahradník JanSokol Sudslava#94#02:25:20+00:37:17.90Detail
6. Černý KarelPraha#3#02:40:15+00:52:12.90Detail
7. Kostka Josef#144#02:42:19+00:54:16.90Detail
8. Zick WolfhardLC Dosse Wittstock#78#02:50:12+01:02:09.90Detail
9. Ge EvženTrailpoint#10#03:11:16+01:23:13.90Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz