Oficiální Výsledková listina Zručský adventní běh
12. 12. 2020

Hlavní závod 5,6 km

MužiŽeny
# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Valová SilvieVSK Univerzita Brno#113#00:21:53Detail
2. Dubjáková KateřinaTJ Jiskra Zruč nad Sázavou#21#00:23:02+00:01:09.70Detail
3. Tumová SimonaŠtefko running team#104#00:23:51+00:01:58.70Detail
4. Petrásková NikolZruč nad Sázavou#65#00:24:04+00:02:11.70Detail
5. Adamcová AndreaBěžíme za Vlašim#1#00:24:26+00:02:33.70Detail
6. Suchá JanaJiskra Zruč nad Sázavou#83#00:24:43+00:02:50.70Detail
7. Šperkerová VendulaM-Team Praha#94#00:25:04+00:03:11.70Detail
8. Nováková LucieNoDi Runners Humpolec#59#00:25:55+00:04:02.70Detail
9. Kříženecká MichaelaVlašim#43#00:27:05+00:05:12.70Detail
10. Skotnicová AnitaŠtefko running team#77#00:27:15+00:05:22.70Detail
11. Filipová LindaTj Jiskra Atletika Zruč nad Sázavou#23#00:27:57+00:06:04.70Detail
12. Malá Jana Zručské běhny #47#00:28:41+00:06:48.70Detail
13. Pfefferová PavlaLedeč n. S.#68#00:29:11+00:07:18.70Detail
14. Cihlářová PetraLedeč nad Sázavou#10#00:29:11+00:07:18.70Detail
15. Závorková VendulaTJ Jiskra Zruč nad Sázavou#110#00:29:43+00:07:50.70Detail
16. Pavlicová EmaTJ Jiskra Zruč nad Sázavou #62#00:29:54+00:08:01.70Detail
17. Šafrová LuckaAtletika Jiskra Zruč nad Sázavou #89#00:29:58+00:08:05.70Detail
18. Pěkná JulieTJ Jiskra Zruč nad Sázavou -fotbal#64#00:30:20+00:08:27.70Detail
19. Pacalová EvaZruč nad Sázavou#61#00:31:03+00:09:10.70Detail
20. Flekalová AnnaZruč nad Sázavou #24#00:31:14+00:09:21.70Detail
21. Pavlicová MonikaZruč nad Sázavou Dubinská#63#00:31:17+00:09:24.70Detail
22. Maštalířová VěraTJ Jiskra Zruč nad Sázavou#48#00:31:20+00:09:27.70Detail
23. Růžková IvanaBorovnice#116#00:32:10+00:10:17.70Detail
24. Jirkovská MarkétaPetrovice I#40#00:32:14+00:10:21.70Detail
25. Švejnohová MarkétaKutná Hora#99#00:32:40+00:10:47.70Detail
26. Vacíková MarkétaZRUČ NAD SÁZAVOU#106#00:33:33+00:11:40.70Detail
27. Vavřinová EliškaZRUČ NAD SÁZAVOU#107#00:33:33+00:11:40.70Detail
28. Blažejovská MartinaTJ Jiskra Zruč nad Sázavou#5#00:33:35+00:11:42.70Detail
29. Svobodová EliškaTj Jiskra Zruč nad Sázavou#85#00:33:36+00:11:43.70Detail
30. Blažejovská VeronikaTJ Jiskra Zruč nad Sázavou#6#00:33:46+00:11:53.70Detail
31. Blažejovská JanaZruč nad Sázavou#4#00:34:03+00:12:10.70Detail
32. Hronová KarolínaUnicorn Team#33#00:34:22+00:12:29.70Detail
33. Reznerová MarkétaČervené Janovice #76#00:34:27+00:12:34.70Detail
34. Andrlová NelaZruč nad Sázavou#3#00:34:37+00:12:44.70Detail
35. Svobodová LucieTJ Jiskra Zruč nad Sázavou#86#00:34:49+00:12:56.70Detail
36. Šafrová KlárkaAtletika Jiskra Zruč nad Sázavou #88#00:35:12+00:13:19.70Detail
37. Maxová PetraTJ Jiskra Zruč nad Sázavou #52#00:35:19+00:13:26.70Detail
38. Slavíčková AlenaJiskra Zruč n. S.#79#00:35:19+00:13:26.70Detail
39. Čiháková VeronikaPraha - Cholupice#14#00:36:06+00:14:13.70Detail
40. Zoufalá StáňaŠneci v běhu#112#00:36:10+00:14:17.70Detail
41. Špalková KateřinaBěžec+#92#00:36:42+00:14:49.70Detail
42. Černá ŠárkaMetalcom Kutná Hora#119#00:38:46+00:16:53.70Detail
43. Šafrová PavlaJiskra Zruč nad Sázavou #90#00:43:27+00:21:34.70Detail
44. Trojanová JitkaZruč nad Sázavou#28#00:43:27+00:21:34.70Detail
45. Merašická DagmarVlašim#53#00:45:29+00:23:36.70Detail
46. Dubjáková BohumilaJiskra Zruč n. S.#20#00:52:46+00:30:53.70Detail
DNS Čiháková AnetaPraha - Cholupice#13#Detail
DNS Šťastná ZuzanaLiberec#95#Detail
DNS Lapáčková TerezaJiskra Zruč nad Sázavou#44#Detail
DNS Havlíčková VlastaOlympia Spartan Training#30#Detail
DNS Srnská JitkaPraha#80#Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz