Oficiální Výsledková listina 7 pohoří Jeseníky
7. 8. 2021

10+ km Kategorie M40p

# Příjmení Jméno Klub st. č.Skupina 2#2Oficiální časZtráta
1. Prošek LukášVyškov#119#00:58:09Detail
2. Schutz Petr7 Pohoří#110#01:01:10+00:03:01.52Detail
3. Fréhar LiborKlopina#20#01:04:52+00:06:43.52Detail
4. Čipel LiborDerde Leven#76#01:06:27+00:08:18.52Detail
5. Hruška Romanveterán - Hranice#80#01:06:37+00:08:28.52Detail
6. Šístek DanielFox klub Praha#97#01:07:27+00:09:18.52Detail
7. Pěnička Martin Šneci na útěku#89#01:17:53+00:19:44.52Detail
8. Poláček Václav#90#01:24:21+00:26:12.52Detail
9. Hájek RobertPříbram#77#01:25:38+00:27:29.52Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz