Oficiální Výsledková listina 7 pohoří Jeseníky
7. 8. 2021

10+ km Kategorie Ž39

# Příjmení Jméno Klub st. č.Skupina 2#2Oficiální časZtráta
1. Kuklová AndreaFrýdlant nad Ostravicí#130#01:00:13Detail
2. Grygarová PavlínaOpava#118#01:00:38+00:00:25.22Detail
3. Řeznikova IvanaHavířov 1#93#01:06:23+00:06:10.22Detail
4. Jandová LenkaTábor#27#01:10:56+00:10:43.22Detail
5. Vychodilová Tereza#101#01:11:05+00:10:52.22Detail
6. Nezdařilová AnnaHavířov#87#01:16:20+00:16:07.22Detail
7. Obuszakova Simona#88#01:17:51+00:17:38.22Detail
8. Janíková PetraBěžci Chomutov #81#01:17:55+00:17:42.22Detail
9. Šimoníková DenisaOlomouc#96#01:25:32+00:25:19.22Detail
DNS Jiroušková LucieHrochův Týnec#83#Detail
DNS Rubanová MagdalénaVrchoslavice#92#Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz