Oficiální Výsledková listina 7 pohoří Jeseníky
7. 8. 2021

20+ km Kategorie Ž40plus

# Příjmení Jméno Klub st. č.Skupina 2#2Oficiální časZtráta
1. Hlaváčková DagmarSTG Česká#25#02:13:41Detail
2. Delingerová MarieSki Fortex Mor. Beroun#123#02:14:15+00:00:34.23Detail
3. Kolářová ŠárkaSTG Česká#40#02:25:26+00:11:45.23Detail
4. Titmanová MichaelaŘíčany#64#02:28:31+00:14:50.23Detail
5. Doleželová Kateřina Litomyšl #14#02:31:11+00:17:30.23Detail
6. Boubelíková JitkaTuláci na cestách / Blansko#112#02:32:11+00:18:30.23Detail
7. Mrázková Tereza#121#02:39:47+00:26:06.23Detail
8. Richtrová JanaHusky Mahouš Sunny Siberia#4#02:59:03+00:45:22.23Detail
9. Šalandová JiřinaPraha#60#03:09:21+00:55:40.23Detail
10. Hasníková LenkaMattoni Freerun Zlín#22#03:12:35+00:58:54.23Detail
DNF Šlechtová MarieZtracenej čip Jaroměř#63#Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz