Oficiální Výsledková listina 7 pohoří Krkonoše
21. 8. 2021

20+ km Kategorie M40plus

# Příjmení Jméno Klub st. č.Skupina 2#2Oficiální časZtráta
1. Mazal PetrPolička#21#02:21:00Detail
2. Barcal RichardLos amigos#144#02:25:14+00:04:14.33Detail
3. Šulej MarcelNelahozeves#4#02:26:45+00:05:45.33Detail
4. Vrbský MichalAxit Bikes Náchod#87#02:28:38+00:07:38.33Detail
5. Trávníček MarekHradec Kralove#14#02:35:53+00:14:53.33Detail
6. Dvořák PetrPůl motorové pily#53#02:37:23+00:16:23.33Detail
7. Uher JurajPřibyslav#151#02:39:34+00:18:34.33Detail
8. Číhař TomášChvojenec#1#02:44:00+00:23:00.33Detail
9. Soukup PetrBOOTCAMPS#122#02:46:15+00:25:15.33Detail
10. Czagan JanSDH Dědek#65#02:50:36+00:29:36.33Detail
11. Pešta LukášRadvánovice#69#02:51:05+00:30:05.33Detail
12. Veselý Petr TFRUN#119#02:52:35+00:31:35.33Detail
13. Palán ZdeněkHS Harrachov#70#Horská služba2.03:16:21+00:55:21.33Detail
14. Siročák PetrTři křižky Ostrava#79#03:27:17+01:06:17.33Detail
15. Žák JiříJablonec nad Nisou#58#03:32:38+01:11:38.33Detail
16. Veselý LukášVestec#51#03:35:59+01:14:59.33Detail
17. Binder Václavtaꓘleť#54#03:37:54+01:16:54.33Detail
18. Špryňan PavelHradec Králové#133#03:38:56+01:17:56.33Detail
19. Boudný HonzaZdravotník Praha#80#03:40:32+01:19:32.33Detail
DNS Karlík Radomír#37#DNS Detail
DNS Nohýnek JosefBrno#85#DNS Detail
DNS Bednář BřetislavRýmařov#19#DNS Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz