Oficiální Výsledková listina 7 pohoří Krkonoše
21. 8. 2021

20+ km Kategorie Ž40plus

# Příjmení Jméno Klub st. č.Skupina 2#2Oficiální časZtráta
1. Metelková TáňaHradec Králové#93#02:22:58Detail
2. Churaňová RadkaTJ Lokomotiva Trutnov#116#02:25:58+00:03:00.53Detail
3. Uherova JanaPřibyslav#152#02:37:00+00:14:02.53Detail
4. Zumrová VandaPraha 2#95#03:42:14+01:19:16.53Detail
5. Doleželová Kateřina Litomyšl #48#03:45:47+01:22:49.53Detail
6. Šlechtová MarieZtracenej čip Jaroměř#76#03:46:50+01:23:52.53Detail
DNS Třísková KatarínaPraha#62#DNS Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz