Oficiální Výsledková listina 7 pohoří Krušné hory
18. 9. 2021

20+ km Kategorie Ž39

# Příjmení Jméno Klub st. č.Skupina 2#2Oficiální časZtráta
1. Vaňková KláraLK Jasan Aš#55#02:04:42Detail
2. Nedorostová Tereza Rozběháme Neratovice #61#02:25:00+00:20:18.05Detail
3. Pavlinská JanaDamice#32#02:30:11+00:25:29.05Detail
4. Hnízdilová LenkaZa Hezčí Zadeček#38#02:40:53+00:36:11.05Detail
5. Soukupová KamilaLitoměřice#51#02:53:08+00:48:26.05Detail
6. Moravcova TerezaPraha#50#03:05:38+01:00:56.05Detail
7. Stržínková MonikaTeplice#59#03:14:04+01:09:22.05Detail
8. Šindelářová NelaRozběhej Litvínov#24#03:19:30+01:14:48.05Detail
9. Černá KateřinaOstrov#43#03:19:31+01:14:49.05Detail
10. Huberova LenkaHorní Blatná#115#03:35:36+01:30:54.05Detail
DNS Honzejková Sára#58#Detail
DNS Honzejková Barbora#27#Detail
DNS Veselá EvaŽivé Sokolovsko#13#Detail
DNS Walterová MilušeOstrov#21#Detail
DNS Růžičková TerezaStachy#7#Detail
DNS Vaňková BarbaraPraha 9 Dolní Počernice#48#Detail
DNS Jandová LenkaTábor#53#Detail
DNS Dubová MonikaPraha#42#Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz