Oficiální Výsledková listina SP+MČR Kvadriatlon Týn n/Vltavou 2016
25. 6. 2016

muži Kategorie ELITE M


# Příjmení Jméno Klub st. č.ZeměOficiální časZtrátaswimT1+CT2bikeT3run
1. Gergő BadarDuna Aszfalt Tiszakécske VSE#17#HUN01:28:11.4500:10:55.9100:21:53.9300:00:45.4300:35:31.3400:00:23.0300:18:41.78Detail
2. Peces García EnriqueClub Triatlón Ondarreta Alcorcón#18#ESP01:29:56.02+00:01:44.5700:11:32.7200:21:05.6600:00:35.2300:36:31.3500:00:29.5800:19:41.45Detail
3. Teichert StefanSV Nikar / WSC Heidelberg#15#DEU01:34:23.09+00:06:11.6400:10:51.8600:22:42.5900:00:28.8100:37:10.6500:00:27.6700:22:41.50Detail
4. Kunderer DavidQuadrathlonteam Ulm#13#DEU01:39:20.49+00:11:09.0400:11:54.3100:25:26.3300:00:32.4800:38:46.7300:00:27.5800:22:13.04Detail
5. Wintermayr JensTVK Essen#53#DEU01:39:26.17+00:11:14.7200:15:19.8600:25:41.4800:00:37.1000:34:49.2000:00:31.7500:22:26.75Detail
6. Endl ChristianLenzing Kanu- PSV Tri-Linz#35#AUT01:39:58.63+00:11:47.1800:13:30.0000:21:55.6000:00:33.2700:38:18.5800:00:37.3600:25:03.80Detail
7. Lars PelkeWSC Heidelberg#14#DEU01:40:30.16+00:12:18.7100:13:01.0300:26:01.5600:00:25.7500:37:20.3000:00:25.6000:23:15.90Detail
8. Kráľ RadimSport Club Slovakia#4#SVK01:43:58.25+00:15:46.8000:11:41.0400:21:40.1100:00:37.7600:39:43.0700:00:33.9200:29:42.33Detail
9. Cuc MichalHanace rafters#30#CZE01:57:41.68+00:29:30.2300:14:32.2700:28:05.5900:00:58.8100:44:54.1400:00:52.7800:28:18.05Detail
10. Borbély Richárd TamásHonvéd#26#HUN02:01:43.96+00:33:32.5100:14:19.5900:23:10.5000:01:18.5100:50:58.7900:00:36.8200:31:19.74Detail
DSQ Oslík MilanCanoistika Chomutov#45#CZEDSQ 00:11:30.7200:21:30.6600:16:45.44Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz