Oficiální Výsledková listina SP+MČR Kvadriatlon Týn n/Vltavou 2016
25. 6. 2016

muži Kategorie M50-59


# Příjmení Jméno Klub st. č.ZeměOficiální časZtrátaswimT1+CT2bikeT3run
1. Moysey PeterSV Achensee#36#NZL01:44:21.9200:12:29.8900:26:33.6500:00:29.2300:41:24.5400:00:39.6600:22:44.91Detail
2. Skalický ZdeněkPLUTO TEAM PRAHA#34#CZE01:52:24.85+00:08:02.9300:42:48.2100:41:53.6200:00:58.7800:26:44.23Detail
3. Mielke KarstenKC Altrhein#21#DEU01:54:44.67+00:10:22.7500:13:31.7600:28:08.5700:00:58.1900:44:11.2100:00:53.7400:27:01.17Detail
4. Mejzlík PetrTJ Spartak Třebíč#51#CZE01:57:01.50+00:12:39.5800:44:38.5100:00:43.1900:41:08.9300:00:50.4700:29:40.38Detail
5. Pietrzak Romek#5#POL02:01:58.91+00:17:36.9900:45:49.2800:01:58.4600:46:55.3300:01:34.4000:25:41.41Detail
6. Elis MilošPLUTO TEAM PRAHA#31#CZE02:03:41.36+00:19:19.4400:17:10.9900:29:22.0500:01:38.4200:44:25.5200:01:32.9000:29:31.46Detail
7. Jelínek Jan3-athlon club Rychnov n.Kn.#52#CZE02:19:14.33+00:34:52.4100:00:00.0000:52:48.4300:02:37.4700:44:15.3400:01:57.3300:37:35.74Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz