Výsledková listina Libouchecký ultramaraton 10 km
29. 5. 2021

PROVOD 10 km Kategorie muži 40p

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Heřman LukášSPONA Teplice#4#01:01:42Detail
2. Boháč DušanJílové#21#01:03:40+00:01:58.00Detail
3. Hrdinka ČestmírČeský Brod#17#01:05:37+00:03:55.00Detail
4. Boháč LubošDěčín#22#01:06:44+00:05:02.00Detail
5. Černohlávek VítFSI UJEP#16#01:16:49+00:15:07.00Detail
6. Beybl AlešDubí#1#01:20:19+00:18:37.00Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz