Oficiální Výsledková listina Velíšskej přespolňák 6. ročník - 26. 6. 2021
26. 6. 2021

10 km Kategorie ZA ženy 18-34

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Petrásková NikolTJ Jiskra Zruč nad Sázavou#45#00:46:07Detail
2. Boštičková Lenka#16#00:53:32+00:07:25.48Detail
3. Syslová PavlaPraha#31#00:56:37+00:10:30.48Detail
4. Březinová MonikaDrachkov#46#00:57:24+00:11:17.48Detail
5. Kříženecká MichaelaVlašim#48#00:57:28+00:11:21.48Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz