Oficiální Výsledková listina MČR S. A. C. Tovačovská časovka
17. 7. 2021

F

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaBody
1. Kubín IgorPraha 6#8#00:25:52.42Detail
2. Daněček PavelLoko Campagnolo Krnov#21#00:25:58.17+00:00:05.74Detail
3. Mottl BohumírCK Hobby Bohumín#18#00:26:32.18+00:00:39.75Detail
4. Rouča KarelTJ Slavia Karlovy Vary#20#00:27:09.10+00:01:16.67Detail
5. Šenk JaroslavSilný team Uničov I#22#00:27:20.06+00:01:27.63Detail
6. Pavlík JiříOstrava#14#00:27:49.90+00:01:57.47Detail
7. Navrátil FrantišekSilný team Uničov II#25#00:28:19.10+00:02:26.67Detail
8. Krajčík JosefDEXTER Cycling#24#00:28:19.84+00:02:27.41Detail
9. Mrnůštík JosefCyklotech-Pro a Mrnůštík ...#9#00:28:43.92+00:02:51.49Detail
10. Kukula Zdeněk CS Víno Karabina#19#00:29:42.08+00:03:49.65Detail
11. Kuběnka VladislavCyklo Stará Ves#11#00:31:06.20+00:05:13.77Detail
12. Ulrich LubošSilný Team Uničov II#12#00:31:13.00+00:05:20.57Detail
13. Šefl JosefAxon Sport Team#13#00:31:24.80+00:05:32.37Detail
14. Sovinský RobertROSO#15#00:31:44.06+00:05:51.63Detail
15. Krejsa IvanCykloklub Stará Ves#6#00:32:02.00+00:06:09.57Detail
16. Mattuš MilanPOKR Pardubice#17#00:32:22.29+00:06:29.86Detail
17. Šrejma JiříAxon Sport Team#7#00:32:50.00+00:06:57.57Detail
18. Zoubele JiříPostřelmov#16#00:32:52.25+00:06:59.82Detail
19. Dubný PavelCyklokramo Suchdol nad Odrou#10#00:41:12.22+00:15:19.79Detail
DNS Petraš StanislavOsik#23#DNS Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz