Oficiální Výsledková listina MČR S. A. C. Tovačovská časovka
17. 7. 2021

W

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaBody
1. Doležalová HanaAC Sparta Praha#37#00:24:58.66Detail
2. Dohnalová JarkaLoko Campagnolo Krnov#36#00:25:07.80+00:00:09.13Detail
3. Randová IvetaCK Kramolín#32#00:26:10.53+00:01:11.86Detail
4. Radilová LucieHape Brno#34#00:26:59.28+00:02:00.61Detail
5. Jaklová IvanaCK Hobby Bohumín#35#00:27:33.04+00:02:34.37Detail
6. Vyčítalová JanaACS Drak Vrbno#31#00:27:50.74+00:02:52.07Detail
7. Křížková JaroslavaPodsedice#33#00:27:58.01+00:02:59.34Detail
8. Pargačová MarcelaCyklokramo Suchdol nad Odrou#38#00:30:54.07+00:05:55.40Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz