Oficiální Výsledková listina Nihovský Triatlon
24. 7. 2021

velký okruh Kategorie MA18-39

Kontaktujte nás na info@irontime.cz, pokud jste z velkého okruhu a končili jste v cíli později než 12:24. Pořadí na trati je v pořádku, nemusíte ale mít zcela přesný čas. Opravíme.

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaplaváníD1koloD2běh
1. Cintula LukášENDEKA BASSTA team#48#01:35:55.6600:07:12.3400:00:59.0200:58:39.2900:00:34.2800:28:30.71Detail
2. Pařík JanSK Meteor Brno#50#01:36:58.54+00:01:02.8700:07:52.6300:00:57.3401:01:01.9500:00:40.1100:26:26.49Detail
3. Vojtek LiborENDEKA BASSTA team#70#01:37:44.48+00:01:48.8100:07:38.2000:01:09.6000:59:55.8100:00:56.3000:28:04.54Detail
4. Borkovec LuděkDolní Loučky#16#01:45:00.87+00:09:05.2000:07:59.4800:01:10.0101:04:47.5600:00:45.9400:30:17.86Detail
5. Navrátil MarekVlkov-Bíteš#5#01:45:55.87+00:10:00.2000:08:31.6100:01:33.4301:04:17.0400:00:47.9400:30:45.83Detail
6. Voborný MarekFitcentrum Olympia Tišnov#67#01:46:00.87+00:10:05.2000:08:10.1500:00:53.4901:04:53.9400:00:43.4200:31:19.84Detail
7. Šenkýř MichalBrno#83#01:46:30.87+00:10:35.2000:08:43.1100:00:48.2901:04:56.5900:00:44.5900:31:18.28Detail
8. Křivý PavelDolní Loučky #79#01:47:30.87+00:11:35.2000:07:55.4700:01:21.9201:01:48.1000:00:54.9200:35:30.44Detail
9. Válek JaroslavTJ Štěpánovice#37#01:48:30.87+00:12:35.2000:09:32.4100:01:30.3101:06:36.0700:01:03.3400:29:48.73Detail
10. Rybicki KamilRousínov#82#01:50:00.87+00:14:05.2000:08:28.1700:02:18.9001:07:11.4900:00:59.3100:31:02.99Detail
11. Boček JanBrno#4#01:51:14.87+00:15:19.2000:08:51.4100:02:10.7801:04:23.3700:00:31.3500:35:17.94Detail
12. Válek MartinTJ Štěpánovice#36#01:59:39.87+00:23:44.2000:09:54.8400:01:44.1901:11:59.1200:01:32.3500:34:29.35Detail
13. Bojanovský TomášNová Ves#78#02:00:30.87+00:24:35.2000:10:07.2900:02:02.7101:14:19.6600:01:03.9800:32:57.22Detail
14. Sys RadekTJ Štěpánovice#39#02:02:33.87+00:26:38.2000:09:20.8500:01:30.1401:09:50.7200:01:25.7200:40:26.42Detail
15. Bělohlávek Jiřívirtutibus a.s.#43#02:04:00.87+00:28:05.2000:10:00.3600:03:35.7301:18:25.3100:00:57.4900:31:01.96Detail
16. Macko JozefKohoutovice#60#02:06:13.87+00:30:18.2000:09:49.9000:01:11.2601:15:22.8200:00:43.0100:39:06.87Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz