Oficiální Výsledková listina MČR S. A. C. Alojzovské okruhy
18. 7. 2021

B

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta123456
1. Kollert MichalXeelo Cycling Team#273#02:39:49.5100:26:52.8000:26:18.6600:25:45.9600:27:14.0200:27:17.7400:26:20.31Detail
2. Boubal MartinHello CTW#267#02:39:50.10+00:00:00.5800:26:53.6300:26:17.8800:25:44.8800:27:14.6000:27:17.5600:26:21.52Detail
3. Satke TomášCycloracing Team#275#02:40:31.86+00:00:42.3400:26:55.8500:26:15.3900:25:45.7500:27:14.5300:27:18.4800:27:01.84Detail
4. Smolka MichalAMT Team#294#02:40:32.14+00:00:42.6200:26:53.5600:26:16.8600:25:46.2200:27:15.2900:27:16.9200:27:03.26Detail
5. Petřík ZdeněkLoko Campagnolo Krnov#203#02:40:33.68+00:00:44.1600:26:54.2500:26:17.6400:25:44.0500:27:16.0100:27:17.2000:27:04.50Detail
6. Czyź BartolomiejCyklo Team Havířov#349#02:40:33.69+00:00:44.1700:26:54.2700:26:18.1200:25:44.5700:27:15.3500:27:16.8800:27:04.47Detail
7. Hradil JiříFORCE KCK Zlín#270#02:44:38.09+00:04:48.5700:26:52.9900:26:19.0500:25:45.3900:27:13.9100:27:17.4300:31:09.29Detail
8. Čer TomášCyklo tým Havířov#115#02:44:46.50+00:04:56.9800:26:53.3100:26:17.5500:27:05.2100:28:15.2800:28:20.1400:27:54.98Detail
9. Haltof AlešCK Frenštát#189#02:44:47.26+00:04:57.7400:26:51.6900:26:20.9100:27:05.0400:28:13.2000:28:19.7100:27:56.69Detail
10. Goláň MartinSilný Team Uničov I#181#02:44:47.69+00:04:58.1700:26:52.8200:26:19.1000:27:04.7300:28:15.4400:28:19.0900:27:56.48Detail
11. Holan PetrHello CTW#268#02:44:48.29+00:04:58.7700:26:54.5600:26:16.2700:27:06.0900:28:14.8700:28:19.5500:27:56.93Detail
12. Kobliha OndřejCYKLOTRENINK.COM#272#02:44:57.72+00:05:08.2000:26:52.3100:26:18.9400:27:05.9000:28:14.6600:28:20.0900:28:05.79Detail
13. KONEČNÝ DALIBORKILPI RACING TEAM#274#02:53:54.20+00:14:04.6800:26:56.8500:26:15.2200:27:05.5300:28:13.7400:32:08.0400:33:14.81Detail
14. Halák Martinbikecentrum.eu#201#02:54:48.34+00:14:58.8200:26:53.7900:26:16.6500:27:46.2000:29:26.8200:31:58.8600:32:26.00Detail
15. Vodak MartinXeelo cycling team #187#02:56:27.31+00:16:37.7900:26:56.5000:26:13.7900:27:46.1500:29:26.4700:32:50.4100:33:13.96Detail
16. Somr MichaelLAWI Stars - GIANT #277#02:58:15.45+00:18:25.9300:26:55.3400:27:05.6700:29:59.9500:29:59.5000:31:29.7300:32:45.25Detail
17. Dužík JosefCK Frenštát pod Radhoštěm#200#02:58:16.18+00:18:26.6600:26:54.3200:26:16.9600:27:45.2600:32:30.8200:32:02.9000:32:45.90Detail
18. Stančík MartinCK-Frenštát 1#197#02:58:17.07+00:18:27.5500:26:53.6100:26:16.9100:30:35.6700:30:14.7600:31:28.7900:32:47.31Detail
19. Klícha MartinRafkarna Idea Cycling Team#271#02:58:17.59+00:18:28.0700:26:52.8400:27:25.9300:29:50.8900:29:50.0000:31:31.0400:32:46.87Detail
20. Šmahel MichalRafkarna IDEA Cycling Team#192#02:58:17.60+00:18:28.0800:26:52.2800:26:18.6900:29:17.8100:31:31.8000:31:29.6100:32:47.38Detail
21. Holemý MartinProstějov#269#02:58:17.92+00:18:28.4000:26:56.8500:27:22.1300:29:40.0400:30:00.8400:31:29.2200:32:48.82Detail
22. Baier JiříAC Sparta Praha cycling akademie#190#02:58:20.97+00:18:31.4500:26:55.0600:27:23.3900:29:40.1400:30:01.7700:31:30.7600:32:49.83Detail
23. Miller MilanTama Královice#199#03:01:06.58+00:21:17.0600:26:55.7100:29:14.2800:30:22.2300:31:23.2300:31:34.4400:31:36.67Detail
24. Cupl ThomasXeelo Cycling Team#186#03:04:31.98+00:24:42.4600:26:54.4200:29:19.3700:30:18.0600:31:23.1900:31:34.4500:35:02.47Detail
25. Polcer MichalSilný team Uničov II#188#+00:30:06.9100:32:03.1900:32:52.2600:34:57.9600:36:24.46Detail
26. Polcer JiříSilný team Uničov II#194#+00:30:06.3200:32:03.9200:32:51.5100:34:57.8200:36:25.65Detail
27. Graf JiříCyklokramo B#184#+00:31:30.1600:36:00.1200:36:15.2600:37:42.8700:40:11.40Detail
DNF Novotný OldřichHello CTW#191#DNF 00:26:55.8500:28:00.6300:28:00.50Detail
DNF Hradil MichalForce KCK Zlín#180#DNF 00:26:53.5200:26:17.88Detail
DNS Sokolář JiříBruntál#276#DNS Detail
DNS Stránský JiříCycli.cz Team#278#DNS Detail
DNS Kočí IvanUnlimited KM Trading CZ#182#DNS Detail
DNS Řoutil PavelCykloteam Kolárna Olomouc#183#DNS Detail
DNS Šlajchrt FilipCK Kolokrám#196#DNS Detail
DNS Malík TomášKuchyně Lípa#198#DNS Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz