Oficiální Výsledková listina MČR S. A. C. Alojzovské okruhy
18. 7. 2021

D

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta1234
1. Bryxi JanRafkarna IDEA cycling team#89#01:48:38.3600:25:25.1300:26:45.0300:27:47.0900:28:41.08Detail
2. Halík JaroslavVeloservis Team#303#01:50:19.31+00:01:40.9400:26:26.6700:27:08.5100:28:29.9800:28:14.12Detail
3. Ježek KamilCK - Kramolín#85#01:50:19.63+00:01:41.2600:26:26.1600:27:08.8500:28:29.7500:28:14.86Detail
4. Odvárka IvoFORCE KCK Zlín#307#01:50:19.84+00:01:41.4700:26:27.0900:27:08.4200:28:28.8500:28:15.46Detail
5. Vejvoda JosefAC Sparta Praha#102#01:50:20.15+00:01:41.7800:26:27.0600:27:07.7100:28:30.0200:28:15.36Detail
6. Prokeš StanislavProkesteam#83#01:50:22.47+00:01:44.1000:26:27.2400:27:08.2500:28:28.8500:28:18.11Detail
7. Galuška TomášForce KCK Zlin#112#01:52:25.12+00:03:46.7500:26:26.0300:28:08.6400:28:47.3200:29:03.11Detail
8. Fojt RadovanBikecentrum.eu#114#01:52:25.25+00:03:46.8800:26:27.5400:28:07.0200:28:46.3600:29:04.31Detail
9. Halamka JiříCK Kramolín#109#01:52:26.02+00:03:47.6500:27:12.9900:28:17.9000:27:50.1900:29:04.93Detail
10. Běhounek MichalVeloservis Team#301#01:52:27.17+00:03:48.8000:27:13.8200:28:18.8900:27:48.8500:29:05.59Detail
11. Prager KarelCK Vinohradské Šlapky#97#01:52:28.92+00:03:50.5500:27:12.8400:28:18.4800:27:49.3300:29:08.25Detail
12. Pechouš MiroslavKovo Belfín cyklo team#107#01:56:23.06+00:07:44.6900:27:12.4700:28:19.0900:29:53.6400:30:57.85Detail
13. Kučera JiříWINNERS Znojmo#306#01:56:24.31+00:07:45.9400:26:26.3400:28:40.7300:30:17.5200:30:59.71Detail
14. Skřeček RobertCYCLING BRNO#84#01:56:25.35+00:07:46.9800:27:12.0800:28:19.9800:29:52.7300:31:00.55Detail
15. Hrubý PetrCSC Šumperk#304#01:58:34.17+00:09:55.8000:26:26.6900:29:05.0300:29:53.7700:33:08.67Detail
16. Tůma RomanAC Sparta Praha Cycling Akademie#113#01:58:58.34+00:10:19.9700:27:13.3000:28:18.6700:31:31.4700:31:54.89Detail
17. Novotný RadomírCyklobest - team Bianchi#99#02:01:13.70+00:12:35.3300:27:57.0600:30:22.8300:31:06.7700:31:47.02Detail
18. Sedlář MilanFORCE KCK ZLÍN #308#02:01:27.03+00:12:48.6600:27:12.8700:31:06.6800:31:07.2200:32:00.24Detail
19. Kuda PavelCycling Brno#90#02:01:27.51+00:12:49.1400:27:13.3300:29:09.5600:33:03.5000:32:01.10Detail
20. Matoušek BohumilCK Kramolín#103#02:04:16.98+00:15:38.6100:29:14.9500:31:05.7900:31:49.8400:32:06.38Detail
21. Švec MilanSilný Team Uničov#88#02:04:19.29+00:15:40.9200:30:20.1500:30:32.0800:31:18.6300:32:08.41Detail
22. Fierla JanOrlová#302#02:04:23.87+00:15:45.5000:29:14.5500:31:06.7400:31:50.3500:32:12.21Detail
23. Baran PetrLoko Campagnolo Krnov#82#02:05:34.94+00:16:56.5700:29:14.8300:31:06.0400:31:50.2400:33:23.82Detail
24. Wilhelm JaroslavCK Hobby Bohumín#86#02:06:06.31+00:17:27.9400:29:33.7400:31:28.3200:33:03.8300:32:00.41Detail
25. Šimeček RadimMidar Příbor#91#02:09:10.04+00:20:31.6700:29:33.3600:30:47.1500:34:10.7000:34:38.81Detail
26. Chmura PetrTeam Forman Cinelli#104#02:14:04.13+00:25:25.7600:30:20.5400:33:56.2300:35:12.4900:34:34.86Detail
27. Šíma MiroslavCK Kramolín#111#02:24:32.97+00:35:54.6000:32:49.8600:35:17.3400:39:02.2400:37:23.51Detail
28. Jakl JiříCK Hobby Bohumín#95#02:31:17.75+00:42:39.3800:34:10.0800:37:24.9700:36:41.2500:43:01.43Detail
29. Neščák JánCykloservis Malát#110#02:33:34.16+00:44:55.7900:34:58.5700:38:33.8600:38:41.0800:41:20.62Detail
DNF Tserendorj BaasanbayarVinohradskeslapky#105#DNF 00:29:33.3400:34:15.75Detail
DNS Hudeček DušanCycloracing Team B#305#DNS Detail
DNS Kleiner RobertS1W.cz#93#DNS Detail
DNS Babiánek MilanMiKo Cycles Přerov#94#DNS Detail
DNS Bukač RomanPardubice#108#DNS Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz