Oficiální Výsledková listina MČR S. A. C. Alojzovské okruhy
18. 7. 2021

F

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta123
1. Kubín IgorPraha 6#8#01:32:47.6200:30:37.0100:31:36.8500:30:33.75Detail
2. Mottl BohumírCK Hobby Bohumín#18#01:32:48.44+00:00:00.8100:30:36.4100:31:36.9000:30:35.12Detail
3. Rouča KarelTJ Slavia Karlovy Vary#20#01:33:49.72+00:01:02.0900:30:36.1300:31:36.6000:31:36.98Detail
4. Daněček PavelLoko Campagnolo Krnov#21#01:36:02.31+00:03:14.6800:30:37.0500:31:37.0600:33:48.19Detail
5. Šenk JaroslavSilný team Uničov I#22#01:42:28.13+00:09:40.5000:34:05.4100:34:14.1900:34:08.52Detail
6. Krajčík JosefDEXTER Cycling#24#01:49:00.31+00:16:12.6800:34:39.9700:36:52.2000:37:28.12Detail
7. Dubný PavelCyklokramo Suchdol nad Odrou#10#01:49:05.07+00:16:17.4400:34:40.5800:36:52.3100:37:32.17Detail
8. Kukula ZdeněkCS Víno Karabina#19#01:49:55.47+00:17:07.8400:34:05.6000:37:31.0100:38:18.84Detail
9. Šrejma JiříAxon Sport Team#7#01:53:19.67+00:20:32.0400:36:33.5200:38:30.0100:38:16.13Detail
10. Kuběnka VladislavCyklo Stará Ves#11#01:53:23.76+00:20:36.1300:36:33.0600:38:32.2700:38:18.43Detail
11. Šefl JosefAxon Sport Team#13#01:53:24.26+00:20:36.6300:36:34.2400:38:29.5600:38:20.45Detail
12. Navrátil FrantišekSilný team Uničov II#25#01:54:26.82+00:21:39.1900:36:34.4900:38:30.0800:39:22.24Detail
13. Ulrich LubošSilný Team Uničov II#12#01:57:35.27+00:24:47.6400:38:07.8400:39:33.0500:39:54.37Detail
14. Mrnůštík JosefCyklotech-Pro a Mrnůštík ...#9#02:01:28.15+00:28:40.5200:37:50.3300:39:50.1300:43:47.68Detail
15. Mattuš MilanPOKR Pardubice#17#02:06:40.29+00:33:52.6600:45:33.1300:40:52.6700:40:14.49Detail
16. Černý AntonínKola Šilhavý#321#02:09:28.35+00:36:40.7200:43:47.9300:42:09.3600:43:31.05Detail
17. Sovinský RobertROSO#15#02:20:31.45+00:47:43.8200:42:08.1300:45:40.7100:52:42.59Detail
18. Zoubele JiříPostřelmov#16#+00:44:29.2600:48:31.22Detail
19. Krejsa IvanCykloklub Stará Ves#6#+00:44:29.3900:48:34.15Detail
DNS Pavlík JiříOstrava#14#DNS Detail
DNS Petraš StanislavOsik#23#DNS Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz