Oficiální Výsledková listina MČR S. A. C. Alojzovské okruhy
18. 7. 2021

Z

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta1234
1. Slámová DenisaCyklotrenink #120#02:01:05.6600:28:37.8900:30:10.8100:31:04.7200:31:12.23Detail
2. Simonová MonikaCyklotrénink - F. Trkal#122#02:09:04.20+00:07:58.5300:30:47.7500:32:19.1300:33:07.1200:32:50.19Detail
3. Míčková MagdalénaACS DRAK VRBNO#323#02:15:51.92+00:14:46.2500:32:00.0300:35:27.9800:35:48.5900:32:35.31Detail
4. Chmurová JanaTeam Forman Cinelli#123#02:16:52.44+00:15:46.7700:31:59.7600:34:44.9000:35:45.3400:34:22.43Detail
5. Třasáková LadislavaOsík#125#02:27:29.53+00:26:23.8600:34:07.3300:36:20.0100:36:45.8700:40:16.31Detail
6. Geraschenko NadyaCK Hobby Bohumín#124#02:34:39.19+00:33:33.5200:34:44.2100:37:09.7100:40:19.0700:42:26.18Detail
7. Jaklová LenkaVRBNO POD PRADĚDEM#322#+00:40:05.2900:45:50.0000:48:20.35Detail
DNS Bartošová DenisaOrlová 4#655#DNS Detail
DNS Schäferová PavlínaVelosport Favorit Bílina#121#DNS Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz