Oficiální Výsledková listina Bušmuž triatlon
28. 8. 2021

junioři Kategorie kluci starší

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta12
1. Gottwald MatějHC Slapy#210#00:09:1400:02:07.5900:07:05.64Detail
2. Šeba Vojtěch Buš#228#00:09:14+00:00:00.7600:02:09.8200:07:03.77Detail
3. Tomaš SvobodaPraha#217#00:09:36+00:00:22.7600:02:15.0500:07:20.21Detail
4. Hodr Jakub Dobříš#203#00:09:57+00:00:43.7600:02:05.1900:07:51.45Detail
5. Herštík Filip Praha Uhříněves #213#00:10:34+00:01:20.7600:02:20.5200:08:12.68Detail
6. Březina Antonín Buš#237#00:10:38+00:01:24.7600:02:19.4300:08:18.28Detail
7. Lehoučka ŠtěpánDolní Chabry#225#00:10:53+00:01:39.7600:02:21.5100:08:31.20Detail
8. Los MarekBuš #205#00:12:42+00:03:28.7600:03:07.2400:09:34.71Detail
9. Effenberger AdamJeneč#208#00:17:15+00:08:01.7600:02:34.9200:14:39.31Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz