Oficiální Výsledková listina Bušmuž triatlon
28. 8. 2021

junioři Kategorie benjamínci kluci

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta12
1. Hrdinka ViktorRIDEKO BikeShop#235#00:09:0700:02:18.4200:06:47.67Detail
2. Müller RobajzBušMuž#233#00:09:35+00:00:28.8900:02:12.6100:07:22.07Detail
3. Müller FidlaBušMuž#232#00:09:53+00:00:46.8900:02:21.0600:07:31.64Detail
4. Hrdinka RobinRIDEKO BikeShop#236#00:11:29+00:02:22.8900:02:57.0700:08:31.00Detail
5. Stach Sebastián#234#00:12:10+00:03:03.8900:02:34.4400:09:35.09Detail
6. Charvát FilipMokrsko#214#00:14:09+00:05:02.8900:03:14.3900:10:53.95Detail
7. Šmíd FilipSlapy#223#00:23:49+00:14:42.8900:16:25.4600:07:23.18Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz