Oficiální Výsledková listina Bušmuž triatlon
28. 8. 2021

junioři Kategorie benjamínci holky

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta12
1. Herštíková Denisa Praha Uhříněves #212#00:11:5400:02:26.9300:09:26.91Detail
2. Zachatová TerezaPraha#240#00:11:59+00:00:05.1400:02:26.5700:09:31.62Detail
3. Zachatová JuliePraha#239#00:12:10+00:00:16.1400:02:28.8800:09:41.11Detail
4. Pucholtová KarolínaPucholtice#242#00:12:20+00:00:26.1400:02:28.0300:09:51.47Detail
5. Domes LenaSlapy#221#00:15:04+00:03:10.1400:03:04.8500:11:58.20Detail
6. Pucholtová KristýnaPucholtice#241#00:17:28+00:05:34.1400:02:48.2800:14:39.42Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz