Oficiální Výsledková listina Prodoli MTB maraton Chýnov
28. 8. 2021

45 km MTB Kategorie MA18-29

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Grošek FilipPRODOLI Racing Team#26#01:54:00.59Detail
2. Lolacher TomášCBC Team#18#01:54:56.29+00:00:55.69Detail
3. Konhefr MatějJH Cycling#14#01:55:58.34+00:01:57.74Detail
4. Mikolášek JanVELOSPORT VALENTA SCOTT TEAM#27#01:59:58.73+00:05:58.13Detail
5. Košťál TomášBike Time Bulls Písek#12#02:01:08.15+00:07:07.55Detail
6. Švec LiborČEZ Cyklo Team Tábor#19#02:03:12.65+00:09:12.05Detail
7. Zíka MarekGS cyklo team Jistebnice#29#02:09:52.19+00:15:51.59Detail
8. Přibyl Martin Obrataň #15#02:09:55.10+00:15:54.50Detail
9. Pechek JanKola Bakus#21#02:17:11.12+00:23:10.52Detail
10. Bartoň VáclavPahorek Pub#46#02:22:13.14+00:28:12.54Detail
11. Tichý DanielCykloklub Chýnov#6#02:24:11.42+00:30:10.82Detail
12. Bílek MichalUličník#42#02:25:56.44+00:31:55.84Detail
13. Kraus OndřejTábor#51#02:43:27.46+00:49:26.86Detail
DNF Termens Josep#44#Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz