Oficiální Výsledková listina Prodoli MTB maraton Chýnov
28. 8. 2021

45 km MTB Kategorie MA30-39

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Staněk PavelProdoli racing team#28#01:53:39.97Detail
2. Mařík JanÚstecké centrum cyklistiky#9#01:54:29.91+00:00:49.93Detail
3. Vanča MartinCK Lovosice#23#02:06:12.11+00:12:32.13Detail
4. Fišer OndřejCK Chýnov#2#02:07:42.41+00:14:02.43Detail
5. Moláček TomášWall Club#35#02:09:44.63+00:16:04.65Detail
6. Bambula StanislavTáborský Spitfire#36#02:11:12.01+00:17:32.03Detail
7. Jindrle Jaroslav Decathlon Cycling Team#25#02:15:32.93+00:21:52.95Detail
8. Janíček MartinMilevsko#4#02:19:50.97+00:26:10.99Detail
DNF Vacek ZdeněkPraha#30#Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz