Oficiální Výsledková listina CITY TRIATHLON Karlovy Vary
11. 9. 2021

Žáci 8–9

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaplaváníkoloběh
1. Paták DavidElab#48#00:12:58.0300:01:21.8600:05:25.2200:06:10.94Detail
2. Jenčík JakubTriathlon Team Tábor#3#00:13:43.18+00:00:45.1400:01:50.9600:05:48.2500:06:03.96Detail
3. Grom ViliamROAD2KONA#46#00:13:46.36+00:00:48.3200:02:04.2200:05:39.3400:06:02.79Detail
4. Karásek JonášTJ BIŽU JBC#32#00:13:55.01+00:00:56.9700:02:24.0000:05:39.0400:05:51.96Detail
5. Bednář ŠimonTJ Spartak Třebíč #15#00:15:01.86+00:02:03.8200:02:29.9900:06:17.5600:06:14.31Detail
6. Štíbr DavidHarfasport team#37#00:15:06.90+00:02:08.8600:02:46.2800:05:57.6400:06:22.97Detail
7. Hubáček JakubTriathlon Team Tábor#20#00:15:45.47+00:02:47.4300:02:39.9700:05:59.4700:07:06.02Detail
8. Vrobel JanKerberos#31#00:17:19.89+00:04:21.8500:03:40.1100:06:32.4000:07:07.37Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz