Oficiální Výsledková listina CITY TRIATHLON Karlovy Vary
11. 9. 2021

Žákyně 8–9

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaplaváníkoloběh
1. Křížová VeronikaTriathlon Team Tábor#23#00:12:59.1300:01:31.2100:05:31.9700:05:55.94Detail
2. Böse PatricieTJ Sokol TRI SKI Horní Počernice #47#00:14:00.10+00:01:00.9600:02:07.3300:05:38.5200:06:14.23Detail
3. Svobodová ElenTriatlet Karlovy Vary#40#00:14:23.23+00:01:24.0900:02:11.5400:05:53.9800:06:17.70Detail
4. Krausová SofieElite Sport Boskovice#43#00:14:33.80+00:01:34.6600:02:10.4600:06:03.3100:06:20.02Detail
5. Gromová LujzaROAD2KONA#45#00:15:04.37+00:02:05.2300:02:25.0900:06:09.9300:06:29.34Detail
6. Strangmüllerová LauraHarfasport team#39#00:15:09.71+00:02:10.5700:02:43.5700:05:57.8600:06:28.27Detail
7. Šoulová AlžbětaTriathlon Team Tábor#21#00:16:03.97+00:03:04.8300:02:08.1100:06:21.3800:07:34.46Detail
8. Tučková LucieTriSK ČB#8#00:17:23.36+00:04:24.2200:03:13.7200:06:29.7300:07:39.90Detail
9. Kožená Julie Triatlet KV#41#00:18:25.18+00:05:26.0400:03:20.8500:07:23.3300:07:40.99Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz