Oficiální Výsledková listina CITY TRIATHLON Karlovy Vary
11. 9. 2021

Český pohár Štafetový závod

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaplaváníkoloběh
1. Sochůrek RadekTriatlet Karlovy Vary #233#01:07:01.8600:11:25.6400:34:40.3000:20:55.91Detail
2. Kotopulos, Kozojed, Homola Mikis, Ondřej, MatějTábor Zlín#234#01:10:22.08+00:03:20.2100:10:04.1300:39:38.6400:20:39.30Detail
3. Brill Miroslav#236#01:12:15.40+00:05:13.5300:14:25.6200:36:20.9100:21:28.86Detail
4. Makoň, Stark, Bartoň Pavel, Jiří, Václav#237#01:12:30.25+00:05:28.3800:14:03.7000:38:01.3600:20:25.18Detail
5. Štěpánová, Matoušová, Horňová Lenka, Michaela, AdrianaKONRAD TOOLS TEAM#232#01:14:35.42+00:07:33.5500:12:04.9000:41:07.2000:21:23.32Detail
6. Hyláková DanaIndividuální#235#01:16:59.19+00:09:57.3200:14:22.3200:40:44.4700:21:52.39Detail
DNF Báťá MichalKilpi kome kraslice#238#00:11:28.4400:33:45.9300:01:20.67Detail
DNF Marek Lukáš4SPORTS TEAM#231#00:10:00.0000:45:56.5600:04:46.97Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz