Oficiální Výsledková listina CITY TRIATHLON Karlovy Vary
11. 9. 2021

Kluci 10-12

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Šoula Václav#44#00:07:09.21Detail
2. Hubáček OndřejTriathlon Team Tábor#46#00:07:23.34+00:00:14.12Detail
3. Pňovský Sebastian#55#00:07:28.34+00:00:19.12Detail
4. Benda VladimírTriatlet Karlovy Vary#18#00:07:49.17+00:00:39.95Detail
5. Andreovský FerdinandTriatlet Karlovy Vary#40#00:07:52.78+00:00:43.56Detail
6. Markusek Nicolas Triatlet Karlovy Vary#29#00:07:59.81+00:00:50.59Detail
7. Kříž David#17#00:08:57.31+00:01:48.09Detail
8. Vrobel RchardKerberos#6#00:08:58.66+00:01:49.44Detail
9. Mottl Vít#49#00:10:37.70+00:03:28.48Detail
10. Barth Bruno#22#00:11:10.65+00:04:01.43Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz