Oficiální Výsledková listina PŘESPOLNÍ BĚH - POHÁR AŠSK
22. 9. 2021

V. kategorie 5 km

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Šanda JanSPŠ Vlašim#15#00:17:01Detail
2. Lhotka DavidGymnázium Vlašim#45#00:17:04+00:00:03.95Detail
3. Blažek MichalSPŠ Vlašim#9#00:17:15+00:00:14.95Detail
4. Máca TeodorGymnázium Vlašim#46#00:17:23+00:00:22.95Detail
5. Boušek AdamGymnázium Vlašim#59#00:19:01+00:02:00.95Detail
6. Kříž ProkopGymnázium Vlašim#54#00:19:21+00:02:20.95Detail
7. Herdin MichalSPŠ Vlašim#37#00:20:28+00:03:27.95Detail
8. Rajm AdamSOŠ a SOU Vlašim#141#00:21:17+00:04:16.95Detail
9. Sedlmaier RadekSOŠ a SOU Vlašim#121#00:22:23+00:05:22.95Detail
10. Ludvík LeoSOŠ a SOU Vlašim#133#00:27:54+00:10:53.95Detail
11. Jaroš VítekSOŠ a SOU Vlašim#104#00:29:32+00:12:31.95Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz