Oficiální Výsledková listina Zručský adventní běh
11. 12. 2021

5500 m

MužiŽeny
# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Šibrava StanislavJiskra Zruč n.S.#124#00:20:58DetailDiplom
2. Vencl LiborEleven Black.et team#162#00:21:18+00:00:20.36DetailDiplom
3. Jandus DanielZbraslavice#50#00:21:20+00:00:22.36DetailDiplom
4. Jánošík RudolfBěžíme za Vlašim#52#00:21:33+00:00:35.36DetailDiplom
5. Rabinovich IljaMy Way#163#00:21:47+00:00:49.36DetailDiplom
6. Hoskovec LukášSDH Zruč nad Sázavou#46#00:21:47+00:00:49.36DetailDiplom
7. Maštalíř MarekZruč nad Sázavou #78#00:22:18+00:01:20.36DetailDiplom
8. Novák LubošAmcykl Humpolec#90#00:22:29+00:01:31.36DetailDiplom
9. Jánošík DominikAtletika Vlašim / DoNik#51#00:22:41+00:01:43.36DetailDiplom
10. Bielik OndřejMladá Vožice#7#00:22:41+00:01:43.36DetailDiplom
11. Šperker RomanKalparta M-Team#132#00:22:52+00:01:54.36DetailDiplom
12. Vorlíček VáclavNezávislý Podmelechovský spolek#148#00:22:58+00:02:00.36DetailDiplom
13. Klouda MiroslavSK Třebešice#65#00:23:19+00:02:21.36DetailDiplom
14. Grusz FilipPodej mi pivo#160#00:23:35+00:02:37.36DetailDiplom
15. Gabko MatějTJ Jiskra Zruč nad Sázavou#35#00:23:38+00:02:40.36DetailDiplom
16. Pojmon OndřejJiskra Zruč nad Sázavou#99#00:23:46+00:02:48.36DetailDiplom
17. Prchal PavelGP Kolín#106#00:24:00+00:03:02.36DetailDiplom
18. Hájek LukášTJ Jiskra Zruč nad Sázavou / Babi a Děda#39#00:24:09+00:03:11.36DetailDiplom
19. Hach Lukᚊtefko Running Team#38#00:24:30+00:03:32.36DetailDiplom
20. Fišer RadekZruč Nad Sázavou#32#00:24:38+00:03:40.36DetailDiplom
21. Polívka PetrČáslav#101#00:24:39+00:03:41.36DetailDiplom
22. Foller MiroslavEFA Tým#157#00:24:55+00:03:57.36DetailDiplom
23. Tůma JiříVlašim / Obchodní akademie Vlašim#142#00:24:57+00:03:59.36DetailDiplom
24. Jelínek FrantišekTJ Jiskra Zruč nad Sázavou#53#00:25:04+00:04:06.36DetailDiplom
25. Troller Tomáš Sokol Jinonice#140#00:25:08+00:04:10.36DetailDiplom
26. Krchňák RomanBěžíme za Vlašim#159#00:25:09+00:04:11.36DetailDiplom
27. Novák MartinAMCYKL Humpolec#91#00:25:18+00:04:20.36DetailDiplom
28. Novotný RadekAmelie#92#00:25:58+00:05:00.36DetailDiplom
29. Popelák Kamil MMA BROTHERSGYM PODĚBRADY #103#00:26:08+00:05:10.36DetailDiplom
30. Drbal LubošTJ Jiskra Zruč nad Sázavou#25#00:26:30+00:05:32.36DetailDiplom
31. Novák Josef NoDi Runners Humpolec / BaJo Team#89#00:27:02+00:06:04.36DetailDiplom
32. Jonáš LubošTJ Kozlov u Jihlavy#60#00:27:11+00:06:13.36DetailDiplom
33. Dubják Ondřej TJ Jiskra Zruč nad Sázavou / Jiskra Siblings...#26#00:27:20+00:06:22.36DetailDiplom
34. Uttl LiborAC Šakalík#143#00:27:22+00:06:24.36DetailDiplom
35. Závorka MilanSDH Chabeřice#151#00:27:26+00:06:28.36DetailDiplom
36. Šíma JiříBenešov#125#00:27:27+00:06:29.36DetailDiplom
37. Tremmel JiříOlympia Spartan Training Kutná Hora #137#00:28:00+00:07:02.36DetailDiplom
38. Bakus AlbertPraha#5#00:28:09+00:07:11.36DetailDiplom
39. Anděl JaroslavChabeřice#2#00:28:23+00:07:25.36DetailDiplom
40. Maxa AntonínTJ Jiskra Zruč nad Sázavou #81#00:28:51+00:07:53.36DetailDiplom
41. Jelínek ZdeněkAtletika Zruč nad Sázavou#54#00:29:43+00:08:45.36DetailDiplom
42. Pražák VojtěchTJ Jiskra Zruč nad Sázavou#105#00:30:01+00:09:03.36DetailDiplom
43. Klečák RadimKutná Hora#64#00:30:04+00:09:06.36DetailDiplom
44. Boček JakubDolní Jirčany#14#00:30:23+00:09:25.36DetailDiplom
45. Svoboda MatějTJ Jiskra Zruč nad Sázavou#115#00:30:52+00:09:54.36DetailDiplom
46. Kříž Prokop Vlašim#68#00:31:18+00:10:20.36DetailDiplom
47. Doksanský FilipBenešov#24#00:31:19+00:10:21.36DetailDiplom
48. Dubják PetrTJ Jiskra Zruč nad Sázavou / Dubínci#27#00:31:20+00:10:22.36DetailDiplom
49. Slavíček JindřichTJ Jiskra Zruč nad Sázavou / Slavíci z Madrid...#110#00:31:31+00:10:33.36DetailDiplom
50. Klečák MichalKutná Hora#63#00:31:42+00:10:44.36DetailDiplom
51. Jelínek ml. ZdeněkTJ Jiskra Zruč nad Sázavou#55#00:31:48+00:10:50.36DetailDiplom
52. Otava MilošTJ Jiskra Zruč nad Sázavou#93#00:32:03+00:11:05.36DetailDiplom
53. Lejnar MartinTJ Jiskra Zruč nad Sázavou#72#00:32:59+00:12:01.36DetailDiplom
54. Malina PetrDolní Kralovice / Maliňáci#76#00:33:18+00:12:20.36DetailDiplom
55. Toula RadimVlašim#136#00:33:33+00:12:35.36DetailDiplom
56. Blažek PřemyslVlašim#12#00:33:35+00:12:37.36DetailDiplom
57. Vilímek StanislavBenešovský běžecký klub#145#00:34:15+00:13:17.36DetailDiplom
58. Gabko LukášTJ Jiskra Zruč nad Sázavou#34#00:34:21+00:13:23.36DetailDiplom
59. Mudra JiříVrchaři Vrchlabí / Pivo za odměnu#88#00:34:25+00:13:27.36DetailDiplom
60. Bouma JaroslavZruč nad Sázavou / Boumovi#19#00:34:35+00:13:37.36DetailDiplom
61. Švejnoha PetrKutná Hora / Švejpacky#134#00:37:52+00:16:54.36DetailDiplom
62. Hakr JanChabrus tým#41#00:38:19+00:17:21.36DetailDiplom
63. Böhm FilipJesenice#15#00:38:52+00:17:54.36DetailDiplom
64. Šibrava PatrikJiskra Zruč n.S.#123#00:40:34+00:19:36.36DetailDiplom
65. Horálek LubošČáslav#43#00:40:53+00:19:55.36DetailDiplom
66. Syrůček MatějDobřeň / Syrůčkovi#118#00:48:07+00:27:09.36DetailDiplom
67. Maxa VojtěchTJ Jiskra Zruč nad Sázavou #82#00:53:16+00:32:18.36DetailDiplom
68. Maxa AlešTJ Jiskra Zruč nad Sázavou #80#00:53:16+00:32:18.36DetailDiplom
69. Zeman VladimírKolín / Fredikovi#153#00:53:55+00:32:57.36DetailDiplom
DNS Milek RadekŠtefko Running Team#85#Detail
DNS Blažek JanGenerali Česká Vysočina#11#Detail
DNS Jandl Petr Kolín#49#Detail
DNS Peukert JiříZruč nad Sázavou#97#Detail
DNS Ševců PetrTJ Jiskra Zruč nad Sázavou#122#Detail
DNS Böhm JiříJesenice#16#Detail
DNS Cihlář Petr#22#Detail
DNS Pilc TomášOlympia Spartan Training Kutná Hora#98#Detail
DNS Kakos FilipChlum #61#Detail
DNS Popek MilošKožlí#102#Detail
DNS Miřejovský TomášSABZO Praha#86#Detail
DNS Lhotka David Vlašim#73#Detail
DNS Horváth TomášČáslav#44#Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz