Oficiální Výsledková listina Poděbradský Triatlon
12. 9. 2021

žáci mladší

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta12345
1. Kovář JanTCV Jindřichův Hradec#4#00:25:03.4100:04:01.6600:00:32.3200:13:56.1500:00:15.6200:06:17.63Detail
2. Michálek AntoninTRI KLUB Příbram#13#00:25:37.61+00:00:34.1900:04:40.3200:00:37.6800:13:30.1400:00:14.5900:06:34.86Detail
3. Melichar ŠimonKometa Brno#23#00:26:32.95+00:01:29.5300:03:48.2500:00:43.7200:14:10.7400:00:18.8700:07:31.34Detail
4. Zavřel JiříElite Sport Boskovice#26#00:28:11.20+00:03:07.7800:05:08.1800:00:33.1500:13:57.7200:00:18.4900:08:13.64Detail
5. Brát KryštofSKI Police nad Metují#8#00:28:42.06+00:03:38.6400:06:32.7600:00:41.1200:13:43.8100:00:21.2700:07:23.08Detail
6. Heřman JakubElite Sport Boskovice#16#00:28:45.33+00:03:41.9100:04:47.1200:00:46.2900:15:16.7900:00:19.5900:07:35.52Detail
7. Guňka Lukáš#18#00:30:18.30+00:05:14.8800:04:36.7700:01:02.2700:16:11.5800:00:24.4900:08:03.17Detail
8. Formánek PavelPKU#31#00:31:37.17+00:06:33.7500:05:34.3000:01:00.1800:16:32.6900:00:26.1900:08:03.78Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz