Oficiální Výsledková listina Mělnická jizerská 50
25. 9. 2021

rozběh 1

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta12
1. Melichar VladimírLuigi Cocotti#41#00:02:56.3000:01:24.6300:01:31.67Detail
2. Voleman JakubSPQR#25#00:03:19.74+00:00:23.4300:01:40.5100:01:39.22Detail
3. Smolík LukášZlosyň#10#00:03:20.74+00:00:24.4300:01:41.8700:01:38.87Detail
4. Hajn MichalRozběháme Litoměřice#14#00:03:27.75+00:00:31.4400:01:46.0600:01:41.68Detail
5. Dlouhý VladimírDlouháni#15#00:03:36.10+00:00:39.7900:01:46.4900:01:49.60Detail
6. Kohout DavidFikingové#1#00:03:45.71+00:00:49.4000:01:50.2700:01:55.43Detail
7. Šnajdr ŠimonSki Sport Mělník#5#00:04:06.67+00:01:10.3600:01:56.5200:02:10.14Detail
8. Čvančar MartinFikingové#2#00:04:13.33+00:01:17.0200:02:01.3100:02:12.01Detail
9. Havlík PetrFikingové#3#00:04:35.69+00:01:39.3800:02:08.3300:02:27.36Detail
10. Bartoš JiříNeratovice#4#00:05:48.63+00:02:52.3200:02:39.6300:03:09.00Detail
11. Roboch PavelMělník#13#00:05:50.85+00:02:54.5400:02:44.3200:03:06.53Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz