Průběžná Výsledková listina Štafetový maraton Jičín
23. 9. 2021

maraton

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaPočet kolTempoVzdálenostPoslední
1. ZŠ Železnická (Jičín) béžová#8#02:00:14.1610602:50 min/km42.195 km02:00:14Detail
2. ZŠ 17. listopadu Jičín šedá#1#02:02:57.81+00:02:43.6410602:54 min/km42.195 km02:02:57Detail
3. ZŠ Husova Jičín růžová#2#02:03:58.28+00:03:44.1110602:56 min/km42.195 km02:03:58Detail
4. ZŠ Nová Paka červená#5#02:04:00.01+00:03:45.8410602:56 min/km42.195 km02:04:00Detail
5. ZŠ Poděbradova tyrkysová#6#02:05:33.91+00:05:19.7410602:58 min/km42.195 km02:05:33Detail
6. ZŠ Železnice modrá#7#02:19:19.56+00:19:05.3910603:18 min/km42.195 km02:19:19Detail
7. ZŠ Libáň zelená#4#02:22:50.14+00:22:35.9710603:23 min/km42.195 km02:22:50Detail
8. ZŠ Kopidlno oranžová#3#02:28:15.92+00:28:01.7510703:29 min/km42.595 km02:28:35Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz