Oficiální Výsledková listina City Cross Run 2021
25. 9. 2021

Školní štafeta 1. stupeň

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta1234567
1. ZŠ Lada ČL Česká Lípa#901#00:30:09.4100:04:31.3300:04:09.3800:04:26.3700:04:21.9100:04:38.2600:04:18.7200:03:43.42Detail
2. ZŠ 28. října Česká Lípa#907#00:30:51.79+00:00:42.3700:04:23.7400:04:34.5000:04:27.9500:04:30.7500:05:05.0700:03:51.9900:03:57.75Detail
3. ZŠ a MŠ Zákupy#906#00:31:40.05+00:01:30.6300:04:52.5900:04:18.9300:04:22.3500:04:43.2200:04:23.4200:04:43.4100:04:16.09Detail
4. ZŠ Slovanka Česká Lípa#903#00:32:51.96+00:02:42.5400:05:01.9900:03:51.3900:04:44.5800:04:56.4700:04:21.6400:05:02.6000:04:53.27Detail
5. ZŠ a MŠ Klíč Česká Lípa#910#00:35:21.47+00:05:12.0500:04:48.6800:04:06.5600:04:36.2600:06:14.7900:05:07.0200:06:05.6600:04:22.47Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz