Oficiální Výsledková listina Valdštejnova 10
27. 8. 2016

muži Kategorie M49


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta12
1. Boháček ŠtěpánRun sport tým#124#00:36:2500:17:52.7700:18:31.35Detail
2. Jurič Miroslav#125#00:36:25+00:00:0000:17:51.0500:18:33.29Detail
3. Kovář KamilSpokato Sokolov#122#00:38:13+00:01:4800:18:28.9300:19:44.05Detail
4. Trávníček JiříSV Stříbro#133#00:39:45+00:03:2000:19:05.4600:20:38.99Detail
5. Faltus DanielCheb#121#00:44:28+00:08:0300:21:47.3600:22:39.94Detail
6. Šlajs MiroslavCheb#123#00:45:46+00:09:2100:22:44.6800:23:00.72Detail
7. Kolář KarelCitice#61#00:46:49+00:10:24Detail
8. Cintl TomášMar. Lázně/AC Malá Hleďsebe#67#00:48:17+00:11:52Detail
9. Čadek MartinCheb#104#00:53:21+00:16:5600:26:07.7400:27:12.86Detail
10. Chlad MiroslavCheb#53#00:59:32+00:23:07Detail
11. Šístek DanielLuby#117#01:01:34+00:25:0900:27:58.5800:33:35.31Detail
12. Benkár ZbyněkCheb#21#01:02:21+00:25:5600:28:15.3400:34:04.70Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz