Oficiální Výsledková listina Armádní běžecká liga Praha
2. 11. 2021

Muži 8400 m Kategorie M2

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Kovář JáchymVZ 8297 Praha#85#00:28:53Detail
2. Bohm ViktorVÚ 4423 Přáslavice#49#00:31:07+00:02:14.39Detail
3. Neuman VojtěchVÚ 7935 Jince#77#00:32:05+00:03:12.39Detail
4. Janík DavidVÚ 5153 Přáslavice#32#00:32:32+00:03:39.39Detail
5. Zavadil StanislavVÚ 6624 Olomouc#19#00:32:48+00:03:55.39Detail
6. Fanta MatějVZ 8297 Praha#86#00:33:05+00:04:12.39Detail
7. Dolský StanislavVÚ 1825 Tábor#14#00:34:22+00:05:29.39Detail
8. Urban PatrikVÚ 7935 Jince#78#00:34:44+00:05:51.39Detail
9. Kapalčík ŠimonVÚ 6950 Boleslav#63#00:35:33+00:06:40.39Detail
10. Doležal JanVÚ 2298 Chrudim#81#00:36:09+00:07:16.39Detail
11. Němec LukášVÚ 5153 Přáslavice#33#00:37:05+00:08:12.39Detail
12. Růžička PavelVÚ 6950 Boleslav#64#00:39:27+00:10:34.39Detail
DNS Szotkowski TomášVÚ 4423 Přáslavice#52#Detail
DNS Novotný PetrVÚ 7935 Jince#79#Detail
DNS Moša TomášVÚ 1824 Žatec#83#Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz