Oficiální Výsledková listina Ocelák
10. 9. 2016

ocelák Kategorie Mdo35

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta12
1. Pech MartinPrima-kolo.cz#22#02:02:39.3201:00:26.7901:02:12.52Detail
2. Svoboda JiříKbely Cycling Team#11#02:04:51.59+00:02:12.2701:00:27.5501:04:24.04Detail
3. Vlachovský MichalBSK Racing#6#02:08:09.56+00:05:30.2401:02:57.6601:05:11.89Detail
4. Popelka LukášSimbio Cannondale#15#02:13:03.28+00:10:23.9601:04:50.9201:08:12.35Detail
5. Prouza Petr#38#02:25:59.61+00:23:20.2901:12:44.6401:13:14.97Detail
6. Šmigelský LukášKELLYS BIKERANCH TEAM#37#02:26:40.35+00:24:01.0301:09:21.7601:17:18.59Detail
7. Daneš VladimírCK Sázava BikeTeam#27#02:33:28.13+00:30:48.8101:09:19.8001:24:08.32Detail
8. Schneider MartinSimbio Cannondale#16#02:35:34.08+00:32:54.7601:09:42.4801:25:51.60Detail
9. Latiok RomanShark Team#53#02:37:43.08+00:35:03.7601:15:46.5501:21:56.52Detail
10. Šuser VáclavBTK EURO BIKE Praha#21#02:42:52.71+00:40:13.3901:14:02.5101:28:50.20Detail
11. Kučera MartinCSK Český Brod#43#02:50:35.99+00:47:56.6701:20:58.0301:29:37.95Detail
12. Šimůnek David#47#02:59:00.47+00:56:21.1501:22:23.4901:36:36.98Detail
13. Mareš JanVinos#28#03:20:03.84+01:17:24.5201:33:32.3101:46:31.52Detail
14. Smetivý Michal#52#03:50:33.26+01:47:53.9402:00:55.2201:49:38.04Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz